Rekisteriseloste

Rekisterin nimi

Jäsenrekisteri, järviyhdistys Pro Höytiäinen ry

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin tarkoitus on jäsenyyden hoitaminen, kuten tiedonvälitys ja yhteydenpito yhdistyksen ja sen jäsenten välillä

Rekisterin tietosisältö

Jäsenrekisterissä on seuraavat tiedot:

-  nimi
-  yhteystiedot (sähköpostiosoite ja/tai osoite, puhelinnumero jäsenen niin halutessa)
-  informaatio halutessa paperipostina
-  jäsenyyshakemuksen saapumis- ja hyväksymispäiväykset
-  tiedot jäsenmaksun suorituksista
-  ilmoitetut lisätiedot (yhdistyksen toiminnan kannalta tärkeä rooli tai taito, halukkuus osallistua tiettyyn toimintaan tms.)

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään, joskus tietoja voi kertyä myös rekisterinpitäjän taholta / omassa toiminnassa (esim. jäsenten osaaminen ja taidot)

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU/ETA -alueen ulkopuolelle

Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Rekisteriä ei käsitellä manuaalisesti.

B ATK:lla käsiteltävät tiedot

ATK-järjestelmällä käsiteltäviä tietoja säilytetään käyttäjätunnuksin ja salasanoin suojatulla verkkolevyllä, jonne on pääsy vain rekisteriä hoitavalla. Tarvittaessa ja pyynnöstä sihteeri tai hallituksen jäsenet saavat rekisterin tiedot käyttöönsä. Varsinaista salassapitoa ei rekisterin tiedoista ole säädetty.